Reguli de purtarea a unor slapi pentru a evita gafele vestimentare

Atunci cand presedintele american Barack Obama a purtat o pereche de slapi in vacanta, jurnalistii parca au luat-o razna; insa chiar a facut presedintele o gafa vestimentara sau a exagerat presa?

Adevarul este ca atunci cand porti slapi ieftini barbati cumparati de pe www.ppt.ro in vacanta nu savarsesti o crima impotriva modei. Insa alte locuri nu sunt la fel de indicate pentru a aborda acest look, astfel ca trebuie sa stii cateva detalii despre aceste capace de plastic pentru picioare.

Fara slapi ieftini barbati intre Octombrie si Martie (in afara casei tale)
Regulile de moda impun aceasta regula: chiar daca vremea permite, in sezonul rece trebuie sa schimbi perechea favorita de slapi ieftini barbati cu o pereche de pantofi. Insa, daca ii porti acasa sau in gradina, nu exista reguli legate de anotimp.

Vacanta in slapi ieftini barbati
Un alt loc si timp universal potrivit pentru slapi ieftini barbati este concediul: cand esti in vacanta doar activitatile iti pot dicta codul vestimentar, asadar poarta “cojile” de plastic cat de mult vrei. Cu cateva mici exceptii...

Muzeu, casino sau intrunire de afaceri? Pantofii sunt obligatorii
In aceste trei locuri nu ar trebui sa porti slapi ieftini barbati, chiar daca esti in vacanta. Toat locurile de mai sus impun o tinuta mai sobra, iar slapi ieftini barbati au fost inventati pentru a completa un look relaxat, asadar bucura-te de ei la plaja sau pe faleza.

Nuntile sunt alte losuri in care nu trebuie sa porti slapi ieftini barbati, in mod obisnuit. Insa, nuntile moderne sunt informale si de multe ori au loc in aer liber, pe gazon. Daca mirii precizeaza ca este acceptata tinuta relaxata, poti sa iei cu tine o pereche simpatica de slapi ieftini barbati pentru a te lafai in voie dupa miezul noptii. Iar daca nunta are loc langa o piscina, trebuie sa ai cu tine slapii.

Metrosexualii si slapii – o pereche de nedespartit
Domnii care petrec la fel de mult timp in saloanele de cosmetica precum femeile au drepturi extinse asupra purtarii de slapi ieftini barbati, fiindca au grija in mod special de picioarele lor. Daca faci parte din aceasta categorie, chiar daca nu vrei sa recunosti, poti sa porti o pereche de slapi ieftini barbati in oras, in timpul verii, fiindca picioarele tale arata bine mereu. Asadar, mareste-ti colectia de slapi ieftini barbati cu modele noi de la www.ppt.ro.