Cateva trucuri pentru un par mai sanatos

Pentru ca orice femeie isi doreste un par sanatos si stralucitor, Sorin Stratulat, ambassador L’Oreal Professionnel, a impartasit cu noi cateva trucuri pretioase pe care le putem practica acasa.

Unul dintre aceste trucuri este sa folosim produsele potrivite tipului nostru de par. Pentru a avea rezultatele dorite trebuie sa aplicam o masca potrivita tipului de par. “De exemplu, daca vrei o coafura cu volum, nu are sens sa insisti cu o masca super hidratanta, opteaza pentru ceva de reconstructie sau volum”, afirma Sorin Stratulat.

Un alt truc este sa ne “demachiem” parul. Precum se spune sa nu dormim cu machiajul pe fata, la fel este si cu produsele de coafat. Este foarte important ca dupa ce folosesti anumite produse care sa faca coafura sa aiba un anumit aspect, sa le dai jos prin spalare.

Ultimul truc care Sorin ne invata sa il respectam cu privire la parul nostru este ca atunci cand ne incarcam parul foarte mult cu fixativ, trebuie sa avem grija ca mai apoi cand umblam in par sa nu rupem firele. Nu trebuie sa pieptanam parul atunci cand este teapan. Pentru a scoate fixativul din par este bine sa: “Intra direct la dus, uda totul si aplica balsam, asteapta sa se inmoaie, apoi descurca-l cu degetele si abia acum spala-l cu sampon si aplica balsam sau masca din nou”, adauga Sorin Stratulat.