Conceptul de concierge in Romania

Desi cunoscut si inteles de putini dintre noi, conceptul de concierge a fost integrat cu succes si in Romania, in jurul lui luand nastere o adevarata industrie. Industria de concierge se traduce, simplu, prin nevoia de a ajuta si de a le oferi oamenilor timp pretios. Serviciile de concierge sunt foarte vaste si acopera orice tip de nevoie, de la nevoia de a rezerva bilete la un spectacol pana la nevoia de a economisi timp prin insarcinarea unei companii de concierge cu plata facturilor lunare, cu treburile casnice etc.

O companie de concierge va gasi pentru tine persoanele potrivite pentru task-urile potrivite. O companie de concierge este un fel de intermediar intre tine si cei specializati in diverese servicii de care tu ai nevoie zi de zi.

Cu alte cuvinte, specialistii in concierge te consiliaza si te asigura de faptul ca, indiferent de nevoile pe care le ai, vei lucra cu adevarati profesionisti. Ai nevoie de cineva care sa se ocupa de rezervarea unui bilet de avion sau chiar a unei vacante? Nu ai timp sa cauti pe cineva care sa se ocupe de curatenie? Vrei sa ai siguranta ca ai ales cei mai buni medici pentru tine si familia ta? Vrei sa le oferi celor mici cea mai buna educatie, inca de la gradinita? Este suficient sa apelezi la specialistii in concierge! In mai putin de 24 de ore problemele tale sunt rezolvate.

Conceptul de concierge isi are originile in Franta si provine de la expresia de origine franceza “Comte Des Cierge”, care facea referire la ocupatie slujitorului din Evul Mediu. Acesta din urma avea grija de nobilii invitati la castelul stapanului sau si trebuia sa se asigure, in permanenta, ca oaspetilor nu le lipseste absolut nimic.

In Romania exista firme de concierge la care puteti apela si care, in functie de nevoile dumneavoastra, va propun abonamente lunare personalizate. Serviciile de concierge vin in sprijinul tuturor celor care stau prost cu timpul. Costurile sunt in functie de serviciile solicitate, insa nu se ridica la sume fabuloase.