Masina - un mini-birou mobil

Persoanele cu un stil de viata foarte activ, agitat si mereu pe drumuri, isi petrec o mare parte a timpului in masina, conducand catre locuri in care ii conduce meseria sau afacerile. Pentru acestia masina trebuie sa fie atat sigura si stabila la drumuri lungi cat si confortabila si bine echipata. Dincolo de dotarile din fabrica sau adaugate ulterior, accesorii auto care sa ii confere mai multa siguranta si un grad de confort mai mare, si de ce nu, un aspect mai placut - kituri de supraveghere video, becuri de tuning, becuri de frana si pozitie, pedala auto - masina poate fi echipata si cu accesorii auto speciale. Unele dintre acestea sunt acesoriile care pot transforma o masina obisnuita intr-un mini-birou mobil.

Astfel, pentru oameni de afaceri care au nevoie sa isi verifice permanent mailul, sa citeasca si sa verifice contacte, pentru brokeri care au nevoie de acces pe piata monetara si de actiuni, pentru jurnalisti care au nevoie de acces permanent la internet, la fluxuri de stiri, si au nevoie sa redacteze articole, reportaje, etc, faptul ca pot face asta in masina, lasand pe altcineva sa conduca sau oprind pe dreapta pentru a-si rezolva problemele este un ajutor nepretuit. Iar cu ajutorul accesoriilor auto de la e-top-online.ro acest lucru este acum posibil. Astfel, oricine isi poate echipa masina cu o masa auto laptop multifunctionala, cu un incarcator laptop pentru masina sau chiar cu un invertor convertor care poate transforma curentul continuu de la bricheta sau bateria masinii in curent alternativ pentru functionarea aparatelor electronice folosite in masina (chiar si televizoare).

De asemenea, puteti avea in masina un car kit fm cu care se poate asculta muzica de la radio, din telefon sau care poate deveni un speaker pentru telefon in momentul efectuarii sau primirii de apeluri. Modulatorul wireless este si el foarte important si util pentru cei care petrec mult timp in masina. Iar cu aparatul antisomnolenta oricine se poate scuti de multe probleme atat la volan cat si in timp ce lucreaza in masina, dupa ore obositoare de condus.