Cum ne alegem corect rochii femei elegante de seara?

O seara de gala inseamna eleganta si rafinament la superlativ, lume multa, personalitati alese, dar si tinute dintre cele mai elegante. Ca sa fii la moda si sa afisezi si un stil mai deosebit poti sa iti cumperi rochii femei elegante de seara. Alegerea lor este mai dificila decat in cazul unor rochii obisnuite pentru ca seara de gala impune anumite reguli vestimentare peste care nu ai cum sa sari. Pentru a sti ce fel de rochii de seara sa cumperi trebuie sa stii in primul rand natura evenimentului la care urmeaza sa participi si unde se desfasoara.

Sunt de preferat rochiile lungi, elegante, care se muleaza pe corp, fara prea multe accesorii si imprimeuri. Cu cat mai simple, cu atat mai bine. Foarte importante sunt anotimpul si tendintele din moda din acel moment. Daca e cald afara sunt de preferat rochii femei elegante de seara vaporoase si lejere, asortate cu niste coafuri naturale, iar daca e mai frig, merg rochiile cusute dintr-un material plin, cu o cromatica naturala. Depinde si ce forma a corpului are fiecare si cat de mult tine la modul in care arata. Femeile cu un corp care seamana cu marul, talie lata, este bine sa poarte rochiile cu decolteu adancit si fara accesorii in zona taliei, nu sunt bune nici rochiile din materialele care se muleaza. Un corp in forma de para cere rochii femei elegante cu detalii pe talie, gulere mai late si cromatica puternica-cel mai bine merge aici o rochie de sear in forma de A.

Forma tip capsuna poate fi imbracata in rochie cu o croiala ce accentueaza partea de jos a corpului si muta centrul atentiei de la umerii lati sau sanii proeminenti-rochia de seara fara umeri si mulata e strict interzisa daca vrei sa arati bine. Singura forma a corpului care permite alegerea de rochii de seara perfecte este cea clepsidra, unde merge perfect o rochie fara umeri, cu decolteu in forma de V.