Cat de utila este o lada frigorifica in gospodarie si care ar fi cel mai bun model de ales?

Cand ai familie mare, frigiderul parca nu mai e asa de incapator si alimentele care trebuie depozitate in congelator nu mai sunt asa de usor de aranjat. In gama de electrocasnice mari gasim de ani buni o alternativa la congelatorul incorporat in combine sau frigidere mai mari, si anume lazile frigorifice. Acest tip de aparate frigorifice au preturi avantajoase, au un design placut, sunt compacte, sunt fie orizontale, fie verticale si foarte incapatoare.

Ca sa va faceti o idee despre cat de eficient si de bun este un astfel de aparat va propunem sa aruncam o privire asupra modelului de lada frigorifica Zanussi de pe www.rombiz.ro ZFC51400WA. Ce observam la o prima analiza a produsului este spatiul mare de depozitare si forma sa compacta, care nu ocupa prea mult loc, pe orizontala. Volumul net este mai mult decat suficient chiar si pentru o familie cu patru sau cinci membri, respectiv de 495 l, consumul de energie este redus, doar 386 KWh/an si clasa de eficienta energetica A+. Sistemul de dezghetare este manual, capacitatea de congelare ajunge la 20 kg pe 24 de ore, exista iluminare interioara si trei cosuri de sarma pentru sortarea pe categorii a diverselor tipuri de alimente pentru congelat. Temperatura se mentine constanta in interior gratie etansarii foarte bune si sistemului de inchidere, produsele congelate se mentin proaspete mai mult timp gratie valorilor diferite ale temperaturilor de congelare. Nu este zgomotoasa deloc, are doar 47 dB, vine cu garantie de 24 de luni, livrarea este prompta, iar pretul de achizitie este foarte bun raportat la ce ofera lada in materie de caracteristici, doar 1453, 99 ron.

Culoarea alba, neutra, ii permite o asortare perfecta cu un mobilier deschis la culoare, poate fi pusa oriunde in gospodarie, nu neaparat in bucatarie, dimensiunile sale, 88 x 160 x 67 cm permitand o pozitionare optima in orice incapere.