Cateva idei de culori pentru sezonul toamna-iarna 2015 in fashion

In afara de design si de modul in care se asorteaza elementele vestimentare, moda impune si anumite tendinte in evolutia cromaticii asociate articolelor vestimentare.

Culorile sunt de fapt cele care dau o nota aparte unei imbracaminti, ele pot sa scoata in evidenta sau sa puna in umbra personalitatea celei care le poarta.

In domeniul fashion alegerea culorilor potrivite pentru orice sezon este o adevarata arta pe care nu multi sunt cei care o pot stapani. Pentru ca toamna este un anotimp in care culorile din natura indeamna la creativitate si la nivel vestimentar e bine sa stiti cam care sunt cele mai bune asocieri de culori pentru sezonul care a inceput de curand.

Toamna asta si chiar iarna care sta sa inceapa putine sunt culorile si nuantele care nu sunt potrivite si asta pentru ca in materie de fashion este permisa orice combinatie atata timp cat este facuta cu cap si in ton cu trendul actual. De exemplu, rozul rece, care transmite o anume densitate este cautat in acest sezon, nu atat pentru felul in care arata, cat pentru ca poate fi folosit la obtinerea unui stil Fashion Doll sau Boho, dar si a unor tinute in stil Retro.

Feminitatea acestei culori o transforma intr-un must have atat in cazul unei garderobe clasice, cat si in cazul unei tip capsula intr-un stil eclectic. Violetul pretios este o alta culoare vedeta a sezonului toamna iarna, o nuanta indrazneata si vibranta care va atrage privirile celei care o poarta. Mai multa popularitatea si senzualitate, creativitate, iata ce aduce nou aceasta culoare in materie de fashion design. Toamna merge bine si un portocaliu dulce, o culoare mai calda, optimista si cu un dram de fantezie care e perfecta pentru sezonul acesta.

Este puternica, va scoate in evidenta indiferent unde o afisati si poate pune in valoare celelalte nuante si culori care sunt pe langa ea. Sa nu uitam nici de galbenul auriu, care e confortabil si cu valenta ample, potrivit pentru brocard, matase sau articole vestimentare sofisticate, dar nici de marsala, culoarea lui 2015, care se va „maturiza” toamna si iarna asta-este puternica, intensa si perfecta pentru iarna. Are o versatilitate foarte mare, poate fi integrata in orice tinuta si e simplu de accesorizat.