Balustrade din inox pentru casa ta

Pentru un design interior deosebit si pentru infrumusetarea interioarelor din casele cu o eleganta nativa cele mai bune solutii sunt reprezentate de balustrade din inox. Balustradele de inox sunt folosite pe scara larga in arhitectura cladirilor tocmai pentru ca sunt foarte rezistente la coroziune, rezista la orice modificare climatica si la rupere, se intretin usor si nici nu costa prea mult.

Montarea este relativ usoara, costurile de montare nu sunt mari, aceste balustrade inox asigurand mereu protectie si siguranta pentru intreaga familie. Rafinamentul acestora si rezistenta la orice socuri, soliditatea lor si designul diferit, care poate sa se incadreze perfect in orice fel de decor interior, transforma balustradele din inox intr-un must have in orice locuinta moderna cu un aer clasic. Balustradele pentru balcoane au si ele avantaje estetice si practice care tin de rezistenta foarte mare si de imbinarea armonioasa a utilului cu placutul. Aspectul exterior al locuintei va fi unul deosebit, indiferent ce model se va alege. Instalarea este rapida, din interior, fara a fi nevoie de schele.

Fixarea se face prin suruburi, stalpii instalandu-se foarte usor. Nu sunt necesare finisari sau curatari, ajustarea facandu-se din pene montate in zonele care sunt cu probleme, pot exista in diverse forme si culori, spatiul economisit prin montarea lor putand fi exploatat prin aranjarea unor zone de petrecere a timpului liber. Noile sisteme de balustrade sunt caracterizate si de adaptabilitate, incadrarea lor in medii de constructie si proiectare fiind mult mai usoara decat in cazul unor sisteme din alte materiale.

Cele mai bune balustrade de inox sunt pe rafturile online ale magazinului virtual Inox Style piesele oferite spre vanzare primind garantie de 20 de ani. Se pot comanda balustrade de interior, exterior, balustrade OL vopsit, scari de interior si exterior, se pot vizualiza modele de scari si balustrade inedite, dar si diverse confectii de inox.