Ficatul tau da semne de oboseala?

Cele mai periculoase boli sunt cele de care nu ne putem feri pentru ca nu depistam suficient de rapid simptomele asociate lor. Sunt asa zisii dusmani tacuti care ne macina si ne dau diferite stari pana sa descoperim de fapt ca suferim de ceva foarte grav despre care habar nu am avut. Afectiunile care pot chiar ucide se localizeaza in mare masura la organele vitale din corp, in special ficat si inima, care sunt mai sensibile decat restul.

Ficatul nostru sufera din foarte multe cauze, cele mai frecvente fiind alimentatia nesanatoasa, bogata in grasimi si carbohidrati, stresul prea mare, lipsa miscarii si o circulatie sanguina defectuoasa. Din fericire, specialistii in tratamente naturiste au conceput un medicament natural care ne scapa de simptomatologia asociata bolilor tacute: Spirofort+Spirulina+Catina 60 capsule. Hepatoprotector natural, produsul naturist pe baza de spirulina si catina reduce colesterolul rau, tine sub protectie ficatul si celulele hepatice, este foarte bun pentru un sistem imunitar puternic. Pentru sportivi este si mai bun pentru ca asigura o masa musculara crescuta si performante mai bune fara substante catalogate ca dopaj. Spirofort+Spirulina+Catina 60 capsule este foarte eficient pentru ca spirulina continuta e plina de aminoacizi, are vitaminele B si E si multe microelemente care ne fac viata mai sanatoasa si mai usoara, iar ficatul e mereu la adapost. Ea are peste 280 de substante naturale cu rol important in mentinerea sanatatii organismului, este usor de asimilat de catre organism si trateaza ciroza si hepatita in faze cronice.

Tot ea e buna pentru anemie, scade tensiunea si e foarte buna pentru digestie. Catina, cealalta substanta activa, e plina de vitamina C si A, regeneaza celulele hepatice, creste rezistenta la bolile care ataca ficatul si permite o mai mare toleranta fata de consumul mare de alcool. Spirofort+Spirulina+Catina 60 capsule este bun, gratie continutului mare de catina, si pentru vindecarea ulcerului, problemelor legate de stomac si procesarea hranei. Administrarea medicamentului naturist se face cu multa apa si trebuie asociata cu un regim alimentar sanatos si cu un stil de viata echilibrat pentru a avea efectele scontate.