Smartphone-ul momentului, Nokia Lumia 520, e acum la super pret doar pe cumperi-orice.ro

Telefoanele mobile moderne sunt foarte greu de ales atunci cand vine vorba schimbarii vechiului telefon. Dintre toate, cel mai bun si cel mai ieftin e Nokia Lumia 520 vandut de cumperi-orice.ro. Nokia Lumia 520 are lentile digitale, ceea ce face ca toatele fotografiile capturate sa fie impecabile si sa suprinda cele mai interesante detalii pe care le-ati vazut intr-o excursie sau la un eveniment de familie.

Daca sunteti pasionati de fotografie, atunci aveti la indemana si un instrument special pentru profesionisti, Cinemagraph, care permite adaugarea unui impuls fiecarei imagini. Va e teama ca nu veti avea de unde alege cea mai buna fotografie facuta cu Nokia Lumia 520, nicio problema, prin functia Smart Shot puteti face mai multe fotografii in acelasi timp si o puteti alege mai apoi doar pe cea care va satisface cele mai complexe cerinte. Pentru imagini de ansamblu aveti functia Panorama, ecranul super sensibil ajutandu-va sa faceti poze mai usor si sa filmati fara sa fie nevoie sa apasati pe butoane fizice.

Ecranul cu touch al Lumia 520 este capacitativ, are 4 inch, poate fi accesat si atunci cand sunteti la schi, fara a scoate manusile, muzica este gratuita de la Nokia cu Nokia Radio Mix, care va permite si crearea de playlist-uri. Melodiile pot fi postate pe cele mai celebre retele de socializare, dar pot fi trimise foarte usor si pe e-mail-ul cuiva sau prin SMS. Sistemul de operare special conceput de Microsfot, Windows Phone varianta 8 va va transforma experienta cu acest telefon intr-una minunata, mai ales ca Live Tiles-urile sunt atat de frumoase si de bine gandite ca nu te-ai mai desprinde de ele niciodata. Ele se actualizeaza, afisaja informatiile relevante pentru ca tu sa le poti vedea dintr-o privire.

Stocarea pe suport fizic de pana la 8 GB flash si 64 GB cu microSD este dublata si de stocarea online, cu nu mai putin de 7 GB la dispozitie pe Microsoft SkyDrive, fiind posibila si sincronizarea telefon-PC. Garantia e de doi ani, iar transportul e gratuit in toata tara, inclusiv Bucuresti.