Locuri de vizitat in Bulgaria in aceasta vara

Urmeaza sa iti petreci cocediul de vara din acest an in Bulgaria si pe langa cele cateva zile petrecute in statiunea de la malul marii iti doresti sa vizitezi si alte cateva locuri superbe. Pentru un sejur Bulgaria reusit, iti recomandam cateva obiective turistice cu adevarat speciale si pe care trebuie sa le vizitezi atunci cand ajungi in tara vecina.

Kazanlak – Valea Trandafirilor

Pentru ca mergi in concediul de vara, trebuie o recomandare in aceeasi tenta, iar Valea Trandafirilor este o zona care trebuie admirata in intregime. Aceasta zona se afla in orasul Kazanlak, iar campurile vaste sunt pline-pline de trandafiri de toate nuantele, cu mirosuri de care iti vei aminti peste timp. In Valea Trandafirilor trebuie sa vizitezi Cetatea Trandafirilor si Muzeul Trandafirilor.

Manastirea Rila – locul unde iti vei gasi linistea interioara in timpul concediului Te distrezi mult in concediu. Plaja, soare, mancare la restaurante deosebite si petreceri in cluburile din statiunile de la Malul Marii, dar daca ajungi in Bulgaria, poti da o fuga si inspre granita cu Grecia, caci aici vei descoperi Manastirea Rila, aflata in apropierea localitatii cu acelasi nume. Pana la manastirea cu aspect deosebit vei descoperi un traseu incantator, cu munti din care se inalta brazi, cascade si alte privelisti deosebite din timpul verii.

Cele 7 Lacuri Rila 

Zona Rila este bogata in peisaje naturale de basm. Cele 7 Lacuri Rila se regasesc in inima muntilor ce poarta acelasi nume cu lacurile. Sa urci in varful unui versant si sa observi 7 ape limpezi, de culori deosebite, va fi cu adevarat o experienta foarte placuta. Cele 7 Lacuri Rila sunt o destinatie perfecta pentru cei care iubesc drumetiile pe culmile muntilor.

Stancile Belogradchik – minunile naturale ale Bulgariei Stancile Belogradchick sunt considerate minunile naturale ale Bulgariei si pe buna dreptate. Stancile sunt situate in Muntii Balcani, iar la vederea lor vei avea impresia ca au crescut din pamant la fel cum creste un stejar. Sunt inalte, imprejmuite de verdeata, dau impresia ca au crescut o data cu vegetatia dinprejur. Ofera un spectacol vizual grandios.