Cum sa organizezi in restaurante nunti o petrecere pro-gurmanzi

Toti iubim mancarea, nu este nici un dubiu privitor la asta. Insa unii oameni adora sa guste doar ce este mai bun, rafinandu-si papilele gustative in timp. Pentru ei meniul traditional oferit de restaurante nunti este mult prea banal. Ce este de facut daca mirii sunt gurmanzi?

Adoptarea unui meniu pe care il intalnesti cu adevarat o data-n viata. Sursele de inspiratie sunt nenumarate si poti gasi retete delicioase pentru ca nunta sa se transforme intr-un cocktail de mancare buna si distractie rafinata.

Desi romanii sunt obisnuiti cu cantitatile mari, un meniu dedicat gurmanzilor care celebreaza o nunta la restaurant este mai degraba sarac in cantitate si bogat in varietate.

Meniu modern si original
O pereche de miri gurmanzi poate servi la petrecerea de nunta foie gras si trufe, ca aperitive. Un bufet suedez cu fructe de mare este o alta specialitate incantatoare care nu te tine mult timp departe de ringul de dans. Unele restaurante nunti fac orice pentru a-si multumi clientii si accepta sa pregateasca un meniu in care peisa de rezistenta sunt mini-hamburgerii. Da, la nunta poti manca shaorma si hamburgeri, pregatiti de un bucatar sef intr-un local de lux. Si fii sigura ca nu vor avea gustul celor de la fast-food, ci vor fi mult mai apetisanti.

Shake, smooth and delicious
In fiecare zi iti prepari un smoothie plin de gust, dar cum ar fi sa le oferi unul si nuntasilor? Bauturile simple sunt grozave, mixurile sunt si mai grozave. Aperitivele pot fi alcatuite dintr-o selectie de branzeturi fine, caviar si cateva tipuri de smoothie. Acestea sunt perfecte pentru a le oferi tuturor o infuzie de energie pe care sa o consume imediat pe ringul de dans. Multe restaurante nunti au furnizori proprii de fructe si legume, iar smoothie-ul va fi cu siguranta apreciat si pentru lipsa de conservanti si chimicale.

Nuntile trebuie sa fie originale si sa reflecte pasiunile miriilor, iar o nunta a cunoscatorilor in ce priveste mancarurile rafinate trebuie sa beneficieze de un meniu pe masura, cat mai original.