Platforma web determina sau nu rankul dvs in motoarele de cautare?

Se aude destul de des in mediul on-line in ultima vreme ca un brand de software bazat pe sabloane (WordPress comparativ cu Wix/cPanel/Joomla etc) va impiedica ascensiunea dvs. in topul motoarelor de cautare sau pe cele mai bune locuri.  Pur si simplu acest lucru este un nonsens - experienta multor specialisti in materie de internet marketing si SEO si care au ajuns in clasamentele de top ale motoarelor de cautare in timp record pentru clientiilor, pot sa va spuna ca acest lucru este pur si simplu nu este adevarat.

Ceea ce este important este un site web cu aspect profesional, cu toate optiunile cheie care sa functioneze bine, inclusiv link-uri, imagini si descarcari. Continutul este relevant si de valoare pentru vizitatorii site-ului dvs. si este clasificat de catre motoarele de cautare. Aveti capacitatea de a adauga informatiile de pe metataguri pentru site-ul dvs, inclusiv toate paginile sale, pentru ca motoarele de cautare sa le acceseze cu crawlere.

De cealalta parte a monedei, ceea ce va avea cel mai mare impact este nivelul si expertiza de internet marketing si SEO, care se aplica pentru a plasa site-ul dvs. in partea de sus in primele 1 - 3 pagini cu rezultate de cautare pe Google pentru expresiile sau cuvintele cheie majore legate de produsul dvs. si ofertele de servicii. Impreuna cu campanii de social media marketing, de imprimare, de publicitate mass-media si on-line puteti genera trafic orientat catre site-ul dumneavoastra .
Web hostingul nu ar trebui sa coste mult prea mult pentru orice tip de site web (personalizate sau pe baza de sablon). Daca sunteti taxat mai mult trebuie sa va intrebati de ce si daca obtineti consiliere independenta. Acest lucru este valabil pentru cumpararea site-uri pre-existente, deoarece sunt multe persoane care care au preluat site-uri cu taxe lunare de hosting scumpe, deoarece acestea nu sunt constiente de cat de mare ar trebui sa fie plata lor.