O destinatie de vis pentru luna de miere - Dubai

Daca inca mai aveti anumite nelamuriri asupra a ce destinatii luna de miere sa cautati, puteti lua in calcul si Dubaiul ca fiind una potrivita petrecerii catorva zile, care cu siguranta vor deveni de neuitat.

Plecand de la nenumaratele centre comerciale in care va puteti relaxa facand cumparaturi si ajungand la restaurantele pretentioase care fac din gustarea fiecarui fel preparat o experienta indedita, orasul Dubai indeplineste cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste o luna de miere reusita.

Oportunitatile de distractie sunt variate, fiind necesar doar sa va realizati un plan asupra a ceea ce va doriti sa faceti, caci este aproape imposibil sa le incercati pe toate. Una din experientele ce cu siguranta, va deveni de neuitat o reprezinta safariul care are loc in desert printre dunele de nisip, fiind pe placul celor care cauta provocari noi la fiecare pas.

Este aproape imposibil sa ajungi in Dubai si sa nu vizitezi macar la exterior celebrul hotel de sapte stele Burj Al Arab, atat de cunoscut lumii intregi pentru luxul de care da dovada dar si datorita amplasamentului, acesta fiind construit la cativa metri in mare.

In cazul in care alegeti sa stati la soare si sa va bucurati de o zi frumoasa, ca mai toate de altfel din Dubai, este indeajuns sa alegeti una din piscinele hotelurilor de lux sau plajele frumos amenajate, cea mai cunoscuta in Dubai fiind Jumeirah Beach.

De un singur lucru trebuie tinut seama atunci cand alegeti sa mergeti in Dubai, si anume nu trebuie uitat ca totusi, aceasta e o tara de origina araba, care are anumite reguli in ceea ce priveste vestimentatia doamnelor. Pentru a nu avea suprize care sa va umbreasca sederea, este recomandat ca femeile sa adopte tinute ceva mai conservatoare pe strada, in rest avand posibilitatea de a purta costum de baie la plaja.