Team building la Constanta

O modalitate foarte buna de a intari relatiile intre colegii de birou, de a cladi coeziunea in echipa, team building-urile au devenit din ce in ce mai indragite si mai folosite de catre companiile romanesti. Fie ca vorbim despre o companie mare ale carei team building-uri se organizeaza in general pe departamente, fie ca vorbim despre o companie mica, organizarea unui team building pune cateva probleme, de la alegerea destinatiei, a locatiei de cazare, alegerea meniului, a amplasarii hotelului astfel incat sa existe acces catre activitatile de team building si relaxare, gasirea unei sali de conferinte in apropierea locatiei de cazare sau pe cat posibil in incinta locatiei.

La Hotelul Balada Nej din Constanta rezolvati nu numai aspectele legate de cazare – hotelul fiind unul cochet si intim, insa cu suficiente optiuni de cazare pentru o echipa aflata in team building – dar si alte probleme de pe lista de organizare. Unul dintre avantajele principale pentru echipe aflate in team building este ca Balada Nej dispune de o sala de conferinte complet echipata, de 50 de locuri, ideala pentru astfel de momente. Pe de alta parte, amplasarea sa – chiar in centrul Constantei – face ca cei care vin aici sa poata ajunge foarte usor atat pe plajele din Constanta, cat si in zona Cazinoului constantean, la mall-urile din centrul Constantei, dar si in statiunea Mamaia, foarte usor accesibila si ideala mai ales pentru petreceri seara si mai ales ca este si sezonul propice. Acvariul si Delfinariul din Constanta sunt si ele amplasate in apropiere, asa ca daca va propuneti o astfel de „escapada”, dar si alte opriri la obiective importante din Constanta, Balada Nej este locul ideal de pornire.

Cat despre meniul de la Bistro Cafe Balada Nej, niciun alt loc din Constanta nu poate oferi o mai mare diversitate si un mai mare grad de calitate decat restaurantul de aici, celebru urmas de altfel al celui mai renumit restaurant constantean „La Protap”.