Stabileste o armonie exterioara prin intermediul aparatului Torser

Lumea in care traim este plina de radiatii, de unde electromagnetice care ne ataca sanatatea si pe langa toate acestea exista si unele zone asa numite geopatologice ale Pamantului care sunt si mai poluate decat altele. Oamenii care traiesc in orase foarte mari cat si cei care lucreaza intr-un mediu poluat intens de electrice, deoarece aparatura electrica si electronica ne dauneaza foarte mult, au reale probleme de sanatate chiar daca nu le constientizeaza in momentul de fata. Acestea se numesc simplu: stari emotionale extreme.

V-ati intrebat vreodata de ce nu puteti sa va controlati mai ales atunci cand va dati seama ca nu aveti absolut niciun motiv sa va enervati, insa va iesiti din fire intr-un mod extraordinar de excentric? V-ati intrebat de ce simtiti senzatia de oboseala intens mai mult in unele orase fata de altele sau chiar la doua ore dupa ce ati inceput sa lucrati, de ce nu mai puteti sa va concentrati sau de ce nu aveti starea necesara sa purtati o conversatie amicala cu cineva? Raspunsul la toate acestea este unul singur si anume: corpul nostru trece prin foarte multe modificari atunci cand il expunem in fata radiatiilor, a undelor eletromagnetice si diverselor aparaturi, si chiar daca nu simtim in prezent, cu timpul cam cele de sus sunt urmarile. Cum putem insa sa ne protejam de aceste lucruri si de ce simtim nevoia sa facem ceva mai mult? Fiecare om vrea o viata linistita, iar Torser este un dispozitiv in stare sa o ofere, el alunga toate aceste stari negative fiind capabil sa inverseze campurile de energie, reusind in cele din urma sa stabileasca un echilibru natural, sa creeze o armonie intre exterior si interior.

Torser a aparut in cele din urma ca raspuns la nevoile oamenilor de a beneficia de protectie, pentru ca in fond daca esti in stare sa creezi ceva care sa faca rau atunci trebuie sa ii creezi si opusul care sa restabileasca ordinea.