Piovaccari va renunta la Steaua

Golgheterul Stelei in acest an, Piovaccari, va trebui sa se desparta de Steaua cu toate ca este indragit de fani si totodata de cei din conducerea clubului.
Atacantul stelist nu va ramane la Steaua decat pana la terminarea campionatului din motive financiare. Piovaccari, fiind imprumutat de la o echipa italiana pentru un singur sezon, va trebui sa se intoarca acasa.

Echipa italiana a platit pentru transferul atacantului o suma de patru milioane de euro, mult pentru ceea ce isi permite echipa din Romania. De altfel, si salariul atacantului este unul colosal. Golghetarul Stelei primeste 700.000 de euro pe an. Din acest salariu, stelistii nu platesc decat o mica parte de 200.000 de euro. Pentru Steaua este mult prea mult un salariu ca acesta, daca va trebui sa-l plateasca in intregime.

Piovaccari este fericit de experienta pe care a avut-o in Romania. Aici a putut sa-si implineasca un vis, acela de a juca in cea mai inalta competitie din lume; ceea ce a fost si mai uimitor este ca a reusit sa marcheze mai multe goluri la un asemenea nivel.

Intr-un interviu acordat de Piovaccari acesta a marturisit ca vrea sa joace in Seria A si s-ar bucura sa juace la echipa care l-a imprumutat la Steaua.
Sampdoria va decide daca atacantul se va intoarce in Italia sau daca va putea sa mai ramana inca la Steaua, prelungind astfel acordul prin care il imprumuta stelistilor.