Camere de supraveghere auto

Camerele de supraveghere auto sunt indicate mai ales pentru cei care isi parcheaza masina intr-un loc nesupravegheat, si desigur daca si cartierul este unul mai rau famat, indiferent ca ai avea sau nu probleme, este necesar sa stii cine se invarte in jurul bunurilor tale. Exista mai multe tipuri de camere de supraveghere auto, iar ele pot fi foarte usor instalate. Acestea sunt de regula wireless, deci fara fir, pot fi montate pe parbriz, se aplica foarte usor. Dupa ce ati montat camera de supraveghere auto aceasta este de cele mai multe ori dotata cu un dispozitiv de memorie. Cele mai multe camere de securitate auto au un micro card sd, cu o memorie flash, avand in vedere si faptul ca dimensiunile unui astfel de aparat sunt reduse. Unele camere de supraveghere auto au si gps incorporat care este conectat inclusiv la montare iar modulul GPS este recomandat a fi pe parbriz, langa plafon. DVR-ul se conecteaza la bricheta dupa care aparatul este pregatit sa faca inregistrari.

Avantajul unei camere de supraveghere auto este ca puteti sa inregistrati atat cat nu sunteti in masina cat si cand sunteti in masina. Unele au camera dubla, care va poate inregistra si pe dvs si ce e in fata, iar la final puteti sa va descarcati pe calculator filmuletul cu locurile in care ati calatorit. Totusi pentru a face acest lucru aveti nevoie de un cititor de carduri sau de o extensie pentru micro sd, care nu sunt deloc greu de procurat. Un astfel de tip de camera cu GPS este Protect 802.

Functiile sunt diverse iar pretul unui astfel de aparat difera. Desigur pentru o camera de supraveghere auto care are gps inclus avem un pret mai mare, fata de o camera de supraveghere simpla. Atunci cand achizitionati  o camera pentru securitatea masinii dvs, de la http://www/sdsmag.ro, trebuie sa tineti seama de mai multi factori, iar cel mai important este reprezentat de necesitati.