Nunta organizata pe cont propriu

Tinerii care decid sa isi uneasca destinele anul viitor au cu siguranta o gramada de emotii deja, dar si o multime de treburi de rezolvat. De la alegerea rochiei de mireasa si a costumului pentru ginere si pana la alegerea florilor si a decoratiunilor pentru locul unde se va desfasura petrecerea de nunta, nimic nu poate fi lasat la voia intamplarii. Mai ales ca in Romania nu este atat de raspandita moda contractarii une agentii de organizari evenimente, si din cauza bugetelor piperate pe care o astfel de nunta le implica, iar intreaga sarcna organizatorica va cadea in seama viitorilor miri si uneori a familiilor acestora.

Ei vor trebui sa se informeze cu privire la tendintele legate de culori pentru nunta anului 2014, de florile care se vor purta, de trendurile pentru invitatii de nunta, de trendurile pentru marturii si place-card-uri, astfel incat sa fie gazdele unui eveniment superb de care sa isi aminteasca toata viata cu placere si care sa ramana si in inimile invitatilor. Sigur ca o mana de ajutor serioasa va veni din partea salii unde va avea loc petrecerea. Daca se opteaza pentru un salon de evenimente – oferta fiind foarte variata in acest sens – o mare parte din cele de mai sus vor fi rezolvate, caci in general cei care gazduiesc astfel de evenimente sunt informati cu privire la ceea ce se poarta in materie de nunti si, in plus, adesea lucreaza cu firme de decoratiuni pentru partea de aranjamente florale si decorare a interiorului. Astfel, chiar si cei mai pretentiosi miri vor gasi o varianta potrivita gustului propriu si bugetului pe care il au la dispozitie.

De asemenea, exista si firme pentru inchirieri accesorii pentru nunti - fete de masa si de scaune, sfesnice etc – cu ajutorul carora puteti sa va personalizati nunta dupa cum va place.