Pantofii sport revin in tendinte

Inca de la aparitia sa in lumea fashion, incaltamintea sport a facut multi adepti, atat in randul barbatilor cat si al femeilor. Fie ca vorbim despre situatii care impun o tinuta sport, cum ar fi exercitii la sala de fitness sau cateva ture prin parc, fie ca vorbim de tinuta de zi cu zi pentru persoane care prefera atat imbracamintea sport cat si incaltamintea cat mai comoda, cand spui pantofi sport dama spui o componenta nelipsita din garderoba feminina. 

Cum in lumea modei totul tine de tendinte intr-un sezon anume, si pantofii sport sunt, in ultimii ani, in deplina concordanta cu tendintele sezonului. Vrei o tinuta casual, comoda, insa in tendinte? Ai la dispozitie o gama variata de magazine online de unde iti poti alege modelul potrivit gusturilor tale si stilului vestimentar. Poti gasi modele pe alese si la http://www.superfashion.ro, fie ca esti in cautare de tenisi moderni in culori neon, espadrile cu model marinaresc, tenisi sau bascheti cu tinte, modele cu perna de aer sau pantofi sport clasici, la preturi adecvate tuturor bugetelor. Tenisii sunt incaltamintea sport ideala pentru vara, arata perfect la un short din jeans, dar si la rochite sport de tipul celor purtate pe terenul de tenis. Sunt extrem de versatili si pot fi asortati la o multime de tinute, fara sa mai vorbim ca sunt extrem de usori si comozi. Baschetii au revenit in forta anul acesta in sezonul de primavara/vara si raman pe pozitii si in aceasta toamna, fiind adoptati mai ales de tineri. Sunt usor de purtat cu jeans, short, dar si cu fuste sau sacouri casual din bumbac. 

Modelele favorite anul acesta sunt cele in culori puternice, cele cu imprimeuri flags, dar si cei cu tinte. De asemenea, s-a impus si trendul baschetilor purtati fara sireturi sau al celor cu sireturile in culori diferite.