Cum poti ajunge usor la clientii tai prin livrari de flyere

Ai o afacere si iti doresti ca mai multi oameni sa afle de tine si astfel, numarul clientilor tai sa creasca? Iti doresti sa mergi pe marketing-ul direct si sa abordezi viitori clienti prin distribuirea de flyere sau brosuri? Insa nu stii cum sa faci asta intr-un mod cat mai rapid si productiv? Atunci serviciile de livrari flyere sunt o solutie la care ai putea sa apelezi. Exista mai multe tehnici de livrari flyere.

Prima dintre ele ar fi livrarea materialelor informative in cutiile postale, direct la domiciliu, fie ca este vorba de blocuri sau de case. De obicei, firma dispune de o baza destul de larga de date, datorita careia, in calitate de client, poti sa-ti alegi potentialii clienti, in functie de mai multe criterii, pentru a spori, astfel, rata de impact a campaniei de promovare. A doua tehnica de livrari flyere consta in distributia direct la usa clientului, astfel, este asigurat contactul face to face si poate avea un impact mai mare campania, insa, trebuie sa iei in considerare ca exista riscul ca potentialii clienti sa fie mai greu de gasit acasa. Distributia stradala este o alta tehnica de livrari flyere. In locurile aglomerate sau in strada vor fi distribuite materialele informative trecatorilor. Aceasta este o metoda destul de des folosita astazi in marketing, la fel ca si aceea de livrari flyere prin atasarea acestora pe parbrizul masinilor.

Serviciile de livrari flyere este unul destul de eficient, deoarece are acoperire nationala, avand peste 500 de distribuitori, in 30 de zile pot fi acoperite 12 mii de localitati si, de altfel, ofera accesul la o baza a resedintelor, care permite accesarea mai usoara a grupului tinta la care vreti sa ajungeti.