Efect si culoare cu noua gama Matix

Renovarea casei incepe de la schimbarea zugravelii si a placajelor pentru pereti si pardoseala si se incheie cu alegerea mobilierului nou, care va da tusa finala a noului camin. Pentru ca rezultatul unei lucrari de amenajare si design sa fie cat mai aproape de ideal, e bine sa tinem seama ca si intrerupatoarele pentru lumina, prizele si toate celelalte echipamente ce tin de instalatia electrica sunt extrem de importante in designul interior, conferind o nota de unitar in amenajare. Pentru aceia dintre noi care ne permitem o doza de indrazneala in amenajarea casei, gama de aparataj Matix duce ideea de design interior si amenajare un pas mai aproape de perfectiune.

Echipamentele apartinand acestei game, de la doze si prize pana la rame, taste si suporturi sunt disponibile intr-o gama de 24 de culori, impartite in 5 grupe, nuante de alb, nuante metalice, culori vii, texturi speciale si galvanice, toate perfecte daca ne gandim sa armonizam chiar si detaliile ce tin de instalatia electrica cu noile tendinte in materie de design interior. Alburile contin nuante de baza si neutre precum ivoire, alb simplu sau cenusiu. Nuantele metalice cuprind auriu, titaniu, argintiu, fier, gama de culori cuprinde atat nuante vii cat si nuante soft, cu suprafete polishate , stralucitoare, extrem de atragatoare si perfecte pentru designul modern si actual. Gama de texturate este potrivita interioarelor sofisticate, mai pretentioase, la fel ca si gama de culori galvanice, pretioase, din care nu lipsesc auriul satinat si auriul stralucitor sau nichelul.

Echipamentele din gama Matix sunt nu numai de efect, ci inspira calitate si profesionalism, sunt gandite in deplin acord cu cerintele moderne in materie de tehnologie si design. In plus, ele sunt o optiune foarte accesibila ca pret, fiind gama economica a Bticino, insa un concept care se remarca prin calitate si inovatie in primul rand.