Moduri in care oamenii de stiinta incearca sa ne determine sa nu ne mai miscam

Condusul prin magazinele alimentare. E cam greu sa te strecori printre zeci de rafturi si sa umbli zeci de metri prin supermakerturi sau megamarketuri fara sa obosesti. Oamenii de stiinta incearca sa vina cu o idee ca sa faca cumparaturile mai distractive si mai usoare. Un inventator rus deja a patentat ideea condusului printre rafturile magazinelor alimentare. Fiecare produs trebuie sa fie pus pe o centura care se roteste. Parchezi masina, apesi un buton, iti iei tot ce vrei.

Ca urmare nu va mai fi nevoie sa stati in picioare si sa cautati produsul dorit, totul se va desfasura ultra rapid. Wal-Mart si Amazon deja sunt interesate de ideea rusului asa ca pe viitor va exista un astfel de sistem in toate marile cartiere. Robotii care gatesc pentru tine. Dupa ce robotul iti face cumparaturi la magazinul alimentar nu ai cum sa te astepti sa iti si gateasca, nu? Mai ganditi-va putin. Pana la anul, cand un robot aflat in faza de proiect va putea sa gateasca ce doreste stapanul. O companie lucreaza deja la niste brate robotice care pot gati absolut tot ce ai dori sa mananci. Antrenamentul acestor maini s-a realizat prin intermediul urmaririi miscarilor unui chef. Partea si mai buna este ca nu trebuie sa te misti. Mainile robotice sunt controlate din telefonul mobil smart. Ai nevoie de un cod si o cina de cinci stele e servita in cateva minute.

Pana acum, bratele robotice pot face peste 2.000 de feluri de mancare, insa pe viitor puteti sa downloadati mai multe feluri de mancare printr-o aplicatie speciala. Asa ca data viitoare cand vedeti o reteta grozava online nu o veti mai memora. Bratele robotice o vor gati pentru dvs.