Design si calitate pentru locuinta cu gama de aparataj Matix

Unul dintre ei mai importanti producatori de echipamente de pe piata de instalatii electrice, LeGrand se angajeaza prin eficacitatea dovedita a produselor sale sa asigure maximum de calitate si stil. Fiecare locuinta sau cladire echipata LeGrand beneficiaza de aceste avantaje si castiga atat la capitolul design cat si la capitolul performanta.

Gama de aparataj Matix Bticino, parte a grupului multinational LeGrand, asigura solutii moderne si de calitate pentru dispozitivele de cablare, iar colectia nou lansata aduce cu sine atat functii noi cat si culori inovatoare. Brandul Bticino este unul dintre favoritele specialistilor in domeniu, fiind preferat in egala masura de constructori si electricienti cat si de beneficiarii proiectelor, iar gama de aparataj modular Matix este una dintre cele mai bine vandute. Nu numai calitatea sa si designul deosebit o fac sa fie favorita, ci si raportul excelent intre calitate si pret, Matix fiind o gama foarte usor de personalizat (de la 1 la 6 module) si economica in acelasi timp. In plus este si o gama completa, dispunand de toate tipurile de aparate modulare, de la intrerupatoare, variatoare de tensiune si detectoare de miscare si pana la prize schuko, prize de TV, prize de date si prize pentru telefon.

Designul complet nou – mai modern, mai subtire si mai potrivit pentru fiecare locuinta in parte – este completat si de o paleta de 24 de culori noi, impartite in 5 game de culoare: Alb, Culori Metalizate, Culori Speciale, Culori Pastelate, Culori Intense si Culori Galvanizate. Toate aceste game de culori sunt disponibile pentru ramele de intrerupatoare si prize si sunt in perfect acord cu tendintele de culoare si stil din designul interior.

Gama Alb cuprinde ca variante de culoare alb, ivoire, alb pastel si alb cenusiu, gama Culori Metalizate cuprinde argintiu, fier, auriu si titaniu, gama Culori Speciale cuprinde alb var, teracota, cafeniu si albastru mercur, gama Culori Pastelate cuprinde gheta, ocru, verde opal si turcoaz, gama Culori Intense cuprinde coral, ambra, smarald si cobalt, iar gama Culori Galvanizate cuprinde crom lucios, auriu lucios, negru nichel si auriu satinat. Toate ramele din gama Matix au grosimi de numai 6 milimetri, iar forma lor reinventeaza complet designul gamei.