Muzica si nunta

De regula la nunta cel mai bine merge o formatie, insa aceasta este si destul de costisitoare, iar daca vrei muzica buna - atunci trebuie sa faci o mica investitie. O formatie care sa cante toata noaptea costa incepand de la 2000 de euro si exprimam pretul in euro deoarece se pare ca in ziua de azi, lumea gandeste in euro si uita de moneda nationala. Iar 2000 de euro este pretul pentru o formatie fara renume si care abia daca s-a auzit la cateva nunti.

De ce? Pentru ca se presupune ca sunt mai multi oameni de platit si sunt si instrumentele de carat plus energia risipita cantand. In alta ordine de idei, cel mai bine este sa cauti un dj nunta insa in nici un caz fara recomandari. Cum sa alegi un dj pentru nunta bun? Aici vine partea dificila. Exista intr-adevar unii dj care au deja un renume sau pe care poate i-ai vazut si stii deja ce muzica aleg in cadrul evenimentului, sau in orice caz ce muzica prefera ei, genuri si asa mai departe. Pentru nunta iti trebuie neaparat un dj experimentat sau mai bine zis daca iti faci nunta in capitala si vrei un dj Bucuresti trebuie sa fii pregatit sa dai o suma frumusica de bani. In primul rand trebuie sa fim constienti de faptul ca nunta presupune si anumite momente cheie ceea ce inseamna ca trebuie aleasa si o anumita muzica. Nu oricine stie de aceste momente sau cand anume trebuiesc ele inserate in cadrul evenimentului.

Prin urmare, pentru a evita un dezastru - indicat este sa nu ne zgarcim la bani si sa nu ne gandim decat la calitatea si amploarea evenimentului. In cele din urma nunta nu reprezinta nimic altceva inafara de imortalizarea unui moment unic in viata pe care vrei nu vrei, trebuie sa il ai individualizat si frumos incoronat in rafinament.