Invitatiile de nunta sub 1 leu, mai frumoase si mai interesante decat cele foarte scumpe

In general, ne ghidam mereu dupa zicala daca e scump, e bun. Practica ne-a demonstrat de nenumarate ori ca produsele scumpe pot fi mai proaste decat unele similare, mai ieftine. Daca e sa ne referim la o nunta si la invitatii de nunta, reusim sa intelem foarte bine care este de fapt realitatea. Nunta inseamna din start un buget clar stabilit per ansamblu, cat mai mare, cat mai generos, ca sa nu fie soacra sau nas care sa comenteze ceva, ca nu i-a placut un nu stiu ce.

Printre primele cheltuieli pe care nimeni nu prea le contabilizeaza se afla cele cu invitatii de nunta. Mai de mult, invitatia de nunta nu era altceva decat o bucata de hartie pe care erau trecute chiar cu pixul sau batute la masina, care avea luxul asta, datele concrete si locul in care se desfasura petrecerea si ceremonia religioasa, civila. De obicei, nuntile fara pretentii se faceau acasa, cu cateva familii, doi, trei prieteni si o gaina, o gasca, la meniul principal si cat mai mult vin, tuica si ce mai avea fiecare. In prezent, fara un meniu de 5 stele si bautura extrafina, originala, nu ai ce cauta la o nunta normala, nu vorbim de cea cu pretentii a la Hollywood. Pe langa meniul si aranjamentele care trebuie musai sa ia ochii mesenilor, si invitatii de nunta trebuie sa fie cu „vino-ncoa”. Texte cu substrat, prezentari originale, design futurist sau retro, medieval sau haios, toate dau un aer aparte invitatiei, facand-o unica, inedita. La Happy Cards, magazinul online cu cele mai ingenioase designuri de invitatii si cele mai inspirate combinatii cromatice, ai peste 30 de invitatii de nunta sub 1 leu, ieftine, dar de calitate, foarte haioase, cu desene stilizate cu mirii, in diferite ipostaze funny. Unele invitatii sub 1 leu sunt sub forma de diploma, altele sunt clasice, cu imprimeu floral, de efect, altele sunt decupate, cu textul pus pe rochia miresei, intreaga invitatie fiind un cuplu, mire si mireasa, strangandu-se in brate.

Tot mirii sunt desenati in diferite spatii si tipuri de design, mediul din jurul lor fiind colorat in mod diferit, sau pot fi in relief, conturul lor si al peisajelor din jur fiind „aurite” pentru un aspect artistic deosebit. Asadar, preturi mici, calitate premium si satisfactie garantata, iata care sunt avantajele cumpararii invitatii de nunta de la Happy Cards. Comenzile pot fi facute telefonic, prin e-mail la adresa comenzi arond happycards.ro, sau chiar pe chatul online activ toata ziua. Livrarea se face rapid, in 1-3 zile, in toata tara, si este gratuita pentru comenzi peste 250 de RON. Onorarea comenzilor la urgenta se face in 24 de ore, fiind perceputa o taxa suplimentara.