De ce e asa de importanta o optimizare seo si ce presupune?

Un site neoptimizat SEO este exact ca o fusta prost croita: o poti pune pe tine, insa foarte greu poti sa iesi in evidenta la o petrecere unde esti inconjurata de domnisoare cu fuste perfecte. Site-ul merge, are un oarecare trafic, indexat de motoarele de cautare, dar nu va reusi niciodata sa fie pe primele locuri si sa se remarce, sa sara in ochi celor care cauta ceva anume ce are legatura cu domeniul website-ului.

O optimizare seo, simplificat, face exact lucrul de care are nevoie fusta si anume o aranjare a intregului pentru a accentua detaliile. Tehnica specifica functionarii perfecte a unui site, optimizare seo presupune apelarea la o paleta complexa de tehnici pentru a aduce referinta la site in primele pagini ale cautarilor returnate de motoarele de cautare. Evident, scopul principal este definit de la inceput: traficul crescut si profit maxim. O echipa de specialisti SEO cu experienta, cum sunt si cei de la DexterSeo, agentie full-service ce ofera servicii excelente de marketing online si optimizare pentru motoare de cautare, va intreprinde actiuni de optimizare seo indreptate in doua directii majore: SEO on site/on page si SEO off site/off page. SEO on site se refera la optimizarea paginilor, codurilor sursa sau continutului, impreuna cu structura si designul site-ului, in vreme ce SEO off site cuprinde toate actiunile intreprinse pentru a aduce referinte catre site-ul de optimizat.

Ambele procese nu au o durata definita, asa ca pot fi facute la infinit. DexterSeo, cu o experienta de cinci ani si cei mai buni specialisti SEO, ofera ambele tipuri de servicii SEO, alaturi de optimizarea pentru motoarele de cautare complexa, managementul reputatiei (imagine online cat mai buna prin monitorizare si management permanent), social media marketing (tot ce tine de retele de socializare, plus administrarea conturilor). La cerere, se pot face si campanii Adwords si optimizare in functie de conversii. Prin toate aceste mijloace site-ul dvs. va genera profit, volumul vanzarilor va creste iar traficul general zilnic va fi mult mai mare ca inainte de aplicarea optimizarii SEO.