Mentenanta spatii verzi

Eco Garden Construct a luat nastere din dorinta si necesitatea oamenilor de a avea mai multe spatii verzi, care sa coincida cu standarde inalte de calitate si care sa fie realizate de catre specialisti in domeniu. Eco Garden Construct, alaturi de personalul sau calificat, isi doreste sa satisfaca toate gusturile, venind si cu preturi competitive in domenii precum amenajari spatii verzi si intretinere spatii verzi.

In viziunea Eco Garden, nu este de ajuns sa iti amenajezi gradina sau spatiile verzi, ci este foarte importanta intretinerea spatiilor verzi deoarece, ca orice alte lucruri care nu sunt ingrijite, spatiile verzi isi pot pierde din stralucire, calitate si aspect, odata cu trecerea timpului, in cazul in care nu sunt intretinute cum trebuie. Procesul de mentenanta spatii verzi se poate desfasura atat pentru spatiile verzi deja existente, cat si pe spatiile verzi amenajate de catre Eco Garden Construct. Acest proces de intretinere spatii verzi poate sa cuprinda: taierea ierbii, fertilizarea, irigarea, erbicidarea selectiva, scarificarea, calcificarea, precum si alte lucrari de intretinere speciale ca: analiza terenului, regenerarea, netezirea la sfarsitul iernii, sablarea, tratamente anticriptogamice sau tratamente insecticide. Pe langa aceste procese trebuie mentionat si faptul ca Eco Garden Construct executa si lucrari de tundere copaci, doborare arbori, taieri arbori si arbusti. Eco Garden impreuna cu o echipa de profesionisti ce au la dispozitie utilaje si unelte specifice domeniului, asigura o gama de servicii de toaletari arbori si defrisari, atat in mediile urbane cat si in locurile foarte greu accesibile.

Avand o vasta experienta atat in alpinismul utilitar cat si in asigurari mobile, Eco Garden Construct va pune la dipozitie servicii de toaletare arbori si defrisari, executate de catre un personal calificat, cu experienta in silvicultura si alpinism utilitar, dispunand de utilaje cu platforma si nacele pentru a ajunge pana si in locuri foarte greu accesibile. Eco Garden Construct este cu siguranta firma careia sa ii acorzi increderea totala cand vine vorba de amenajari spatii verzi sau intretinere spatii verzi.