Aveti nevoie de un sediu social?

Se spune ca pe timp de criza afacerile nu mai merg, sunt cu un picior in groapa. Si cu toate astea, multi au idei si vor sa le puna in aplicare cat mai curand. Dupa ce isi inregistreaza firma sau asociatia si intra in legalitate, patronii cauta o locuinta pentru a o transforma intr-un sediu social al afacerii lor. Pentru stomatologi, avocati, notari, farmacisti, de exemplu, din Cluj, un oras mai dezvoltat decat multe dintre orasele din tara, cele mai bune spatii pentru amplasarea afacerii sunt reprezentate de apartamente de inchiriat Cluj.

Cu preturi pornind de la 270 de euro si ajungand chiar si la 700-800 euro, in functie de zona si de tipul apartamentului, ofertele de pe topimobiliare.ro sunt ideale pentru a gasi cel mai bun sediu pentru o afacere de viitor. Unele apartamente pot fi fara mobila, altele sunt mobilate, au finisaje si renovari facute, sunt in zone cu „vad”, chiar centrale, au dotarile standard si tot confortul pentru desfasurarea activitatii in conditii excelente. Suprafetele apartamente de inchiriat Cluj sunt atractive, de la 50 de metri patrati, pana la peste 100 de metri patrati, consolidarile facute transformand apartamentele in niste locuinte si sedii care merita sa fie exploatate la maximum. Pozele care insotesc anunturile sunt reale, sunt verificate si ajuta chiriasul sa vada daca ii convine cum arata interiorul apartamentului, se poate verifica si amplasarea exacta a locuintei, acolo unde este permisa, cu ajutorul Google Maps. In fiecare pagina exista datele de contact ale agentiei imobiliare sau particularului care vrea sa inchirieze apartamente de inchiriat Cluj, negocierea purtandu-se direct, fara intermediari.

In alta ordine de idei, daca se vrea postarea unor anunturi cu apartamente de inchiriat trebuie ca fiecare utilizator sa fie inregistrat pe site, apoi poate posta gratuit pentru inceput anuntul dorit. Mai nou, cu functia Agenda se pot organiza si adauga la favorite anunturile care v-au atras atentia si se poate comenta in voie la orice anunt imobiliar care v-ar interesa.