Adevaruri pe care nimeni nu ti le-a spus despre sperma

Sperma antimicrobiana. Bolile venerice sunt o problema majora atat la oameni, dar mai ales la animale. Cum sa se fereasca bietul animal de STD daca nu exista prezervative pentru animale si nici injectii cu penicilina? Exista o solutie si specialistii au descoperit-o: sperma de rata salbatica, care poate distruge bacteria E. coli si alti patogeni. Si oamenii au material seminal antimicrobian, asa ca nu va suparati pe rate.

Din nefericire, proprietatile antimicrobiene ale spermei umane nu sunt asa de puternice, iar eficienta sa scade pe masura ce trece timpul. Sperma „Cyborg”. De ani intregi, cercetatorii se chinuie sa faca medicamente care sa atace preferential anumite boli sau celule. Utilizarea nanotehnologiei si a unor robotei ghidati care sa isi faca treaba unde sunt trimisi in organism e o solutie viabila, insa oamenii de stiinta au ramas cu o dilema. Robotii au nevoie de o sursa de alimentare, iar toti combustibilii cunoscuti sunt toxici pentru om. S-a gasit pana la urma si solutia salvatoare: cyborgi din celulele spermei. Cercetatorii au folosit niste microtuburi din titan si otel si au „capturat” sperma, creand cyborgi care puteau fi controlati prin magneti.

Asa, roboteii pot circula prin corp fara sa faca rau omului de vreme ce celulele spermei sunt organice si compatibile cu corpul uman. Viteza lor de deplasare e de 100 micrometri pe secunda si pot ajunge oriunde in corp. Se pot folosi pentru gasire unor tratamente pentru cancer sau pot tratata foarte usor infertilitatea.