Furt in Timisoara

In jurul orei de 15:00, in data de 11 martie 2014, Sectia 1 din Timisoara a primit un apel, conform caruia doua tinere au fost prinse in timp ce furau mai multe haine dintr-un magazin din Timisoara. Politistii ajunsi la fata locului le-au identificat si mare le-a fost mirarea: cele doua fete erau minore, una in varsta de 15 ani, iar cealalta cu un an mai mare. Ambele fete au domiciliul in Gataia, judetul Timis.
Reprezentantii Politiei Timis au declarat: ,,in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca tinerele, profitand de neatentia angajatilor, ar fi sustras din interiorul societatii articole vestimentare. In cauza, a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, prejudiciul creat fiind recuperate in totalitate”
Tot in aceasi zi, Sectia de politie 5 din Timisoara a primit un apel,  prin care au fost anuntati ca o femeie a furat dintr-un supermarket. Aceasta a furat produse alimentare si produse vestimentare si a incercat sa se faca nevazuta. Insa politistii au ajuns exact la timp si au prins-o cu mata-n sac pe hoata. Femeia are 32 de ani si a vrut sa fure produse in valoare de 450 lei; acesteia i s-a intocmit dosar penal pentru furt.