Să fii la modă!

Fiecare anotimp îşi poartă propria culoare şi amprentă însă moda o facem noi, alegerile sunt ale noastre iar ceea ce se poartă ar trebui să aibă în vederea o constantă foarte importantă:”se poartă ceea ce ne avantajează”. Designerii nu iau în calcul ceea ce ne avantajează pe fiecare ci se dedică unui proces de creaţie prezentat de acele domnişoare slabe, înalte şi frumoase care pot purta orice căci nimic nu le dezavantajează.

Colecţia primăvară-vară este foarte simplă şi se reduce la câteva elemente generale: rochii, fuste, bluze vaporoase în culori şi modele avantajoase formelor fiecăruia în parte.

Colecţia toamnă-iarnă înseamnă căldură deci elementele care le marchează sunt hainele care ne protejează de intemperii şi ne fac zilele frumoase şi comode.

Diferenţa colecţiilor o face climatul. Moda este orice aer proaspăt pe care îl poţi obţine prin vestimentaţie.

Virtutea unei ţinute este de a te transforma într-o persoană admirabilă. Aceasta este prima calitate pe care trebuie să o aibă atât vestimentaţia cât un accesoriile acesteia. Dacă portofelul se goleşte prin magazine pe haine trebuie avut în vedere ca măsura calităţii să nu întreacă măsura cantităţii, iar calitatea nu este dată numai de produsul în sine ci şi de imaginea pe care o crează cumpărătorului.

Investiţiile cele mai sigure sunt acelea care nu ne vor trăda peste o perioadă de timp şi ne vor pune în încurcătura de a spune „nu mai este la modă modelul ăsta”. Decenţa poate reinventa mereu ţinutele iar cu ajutorul ei vom avea permanent o garderobă la modă. Stilul este alegerea fiecăruia în parte asupra hainelor dar şi asupra unei tunsori sau asupra unor accesorii. Încrederea vine din interior şi va fi la modă mereu!