Trist de cascadă

Un mix de sentimente simţea pentru el. Ar fi fost în stare să sugrume pământul până ce îi ieşea toată viaţa prin lavă dar la fel de bine ar fi aprins stele pe un cer senin pentru a-şi aminti de nopţile în care cei mai strălucitori erau ochii ei. Viitorul ei devenise prezent şi apoi trecut, a trăit momente de glorie alături de el..dar la un moment dat căzu, asemenea unui râu în cascadă..şi aripile şi le frânse …urlă de durere dar parcă şi mai tare de ciudă. Pierduse completarea sufletului ei, pierduse partea din ea, a cărei stăpâna nu a fost niciodată…..dar care o făcea atât de fericită. Apelase la mii de persoane pentru a afla calea ce ducea înapoi în templul lui…. dar uitase să apeleze la  inima ei…  era atât de orbită..încât nu mai vedea …devenise nălucă. Şi clipe se scurgeau şi ea agoniza..el o vedea prin vânt şi îi auzea plânsetul, plânsetul acela adânc..al sufletului care o pierde pe ea….dar nu mai putea face nimic.Când îi atinsese trupul pentru ultima oară simţise o gaură neagră..care-i absorbea toată seva…dar nu oferă nimic în schimb…aşa că ieşi brusc din viaţa ei, dorind să pară doar un vis. Dar ea ştia, simţea că ce-a trăit a fost mai mult decât viaţa, moarte şi vis …a fost ….

Se aruncă în cascada care le cântase dragostea în mii de nopţi,şi-a aruncat inima incompletă crezând că nimeni nu va mai găsi echilibrul acela divin..mai mult decât divin.

Mare greşeală… căci el venea cu paşi timizi, pentru a mai acorda o şansă, nevrând să lase să sece râul iubirii lor. Ar fi vrut o ploaie! dar va trebui să se mulţumească cu lacrimile .