Bateria telefonului trebuie inlocuita dupa un timp si verificata periodic in centre specializate

Foarte multe dintre problemele cu care se confrunta posesorii de iPhone pornesc, va vine sa credeti sau nu, de la baterii. Acumulatorii iPhone ajung sa se descarce destul de rapid dupa un timp, ecranul mare si senzorii existenti, functiile complexe, toate duc la degradarea eficientei bateriei si la scaderea autonomiei. Autonomia unui telefon, fie el iPhone sau alt model, este foarte importanta, mai ales daca depindem de dispozitivul nostru mobil.

Acum nu de fiecare data de vina e bateria pentru orice. Daca avem prea multe aplicatii care tind sa consume multe resurse si bateria e normal ca aceasta sa nu mai „tina”, daca avem un iPhone de patru ani e normal ca bateria sa tina la jumatate din cat tinea la inceput. Aici doar un specialist de la un service cu servicii de reparatii iphone isi poate da seama daca e vorba de defectiune sau e doar o imbatranire normala a bateriei. Indiferent de situatie bateria trebuie inlocuita in service, e o operatiune care nu dureaza mult, e eficienta de fiecare data si are un pret redus. Tehnicienii cu experienta vasta in reparatii iphone vor gasi imediat sursa problemei si o vor remedia, dezasamblarea si asamblarea sunt incluse in pret, la fel si diagnosticarea primara. In ce situatii ajungi cu telefonul de la Apple in service? Daca telefonul se inchide in mod neasteptat, daca se supraincalzeste. Asta e semn clar ca bateria e pe moarte sau are un defect, ori ea, ori sistemul de alimentare al telefonului, decide doar expertul. Vei merge in service pentru inlocuirea bateriei si daca bateria ajunge la 0% foarte repede, in mai putine ore decat cele specificate de producator, la o utilizare normala. De asemenea daca telefonul nu se incarca deloc sau se incarca foarte greu iarasi e bine sa ajungi in service cu iPhone-ul pentru diagnosticare.

Si carcasa telefonului deformata din cauza bateriei, display-ul usor curbat te vor trimite la service de urgenta pentru inlocuirea bateriei cu probleme. Pentru orice interventiei se va emite certificat de garantie pentru reparatii si pentru bateriile inlocuite, echipa de tehnicieni se va ocupa cu mare atentie de fiecare problema semnalata si va testa cu dispozitive performante bateriile pentru a vedea daca acestea sunt sursele reale ale problemelor aparute la iPhone.