Avantajele angajarii unei formatii pentru o nunta de vis


Atunci cand trebuie sa ne gandim la programul artistic al unei petreceri de nunta avem doua variante: chemam un Dj sau angajam o formatie nunta. Formatia poate intretine atmosfera toata seara, live-ul de calitate va incanta publicul si nu va permite nimanui sa stea pe scaune toata noaptea.

Petrecerea va fi mult mai dinamica, se va mentine in permanenta contactul cu publicul, intreg desfasuratorul muzical al serii poate fi personalizat in prealabil pentru a avea o nunta cat mai originala. Pe tot parcursul nuntii invitatii pot interactiona cu membrii din formatie nunta, formatiile pot avea mai multi instrumentisti cu experienta astfel ca sound-ul va fi unul de calitate si cat mai deosebit. 

Alte avantaje ale angajarii unei formatii la nunta tin de varietatea repertoriului, numarul mare de melodii care pot fi interpretate, calitatea mai buna a momentelor artistice. De asemenea mai adaugam si abordarea originala a melodiilor cantate de catre o formatie nunta, posibilitatea impunerii unor anumite tipuri de melodii, chiar si populare, fara probleme. Formatiile care canta la nunti au intotdeauna echipe mixte, sunt si sunetisti sau oameni care se ocupa de luminile pe care le aduce formatia, intreg spectacolul poate avea si o regie, invitatii se vor simti foarte bine inconjurati de o atmosfera perfecta pentru o zi importanta. 

Pe lista de avantaje mai putem adauga si colaborarile permanente cu artisti de top, includerea unor momente artistice sau de dans in timpul programului muzical, toti artistii fiind adusi de formatia respectiva, in urma colaborarilor. Desi poate fi mai scumpa decat un DJ cu formatia se poate negocia, fiecare formatie are un anumit pret pentru diverse servicii aditionale si se pot ajusta anumite sume in functie si de complexitatea programului.

Pentru o formatia nunta Bucuresti puteti contacta oricand Lucian Band, o formatie premium cu experienta vasta si repertoriu vast, acoperind toate genurile muzicale consacrate. Cu o componenta diversa si solisti de calitate formatia Lucian Band asigura o ambianta deosebita la toate nuntile la care ia parte, sunt acoperite artistic toate momentele importante ale nuntii, repertoriul se poate personaliza in functie de ce doresc mirii si invitatii. 

Intreg spectacolul de la petrecerea de nunta va fi live 100%, instrumentistii vor asigura un fond muzical placut pana la final pentru ca toata lumea sa se simta cat mai bine la evenimentul unic din viata mirilor. In plus, Lucian Band se ocupa si de lumini si sonorizare pentru o atmosfera cu adevarat deosebita si o nunta reusita, in care toti invitatii se vor simti perfect si vor dansa si canta cat e noaptea de lunga.