Generator cu pornire automata prin Electro Exim

Atunci cand ai nevoie de o sursa de curent in zonele unde acesta nu este prezent, generatoarele de curent reprezinta, fara doar si poate, solutia ideala. Insa, cand vine vorba de alegerea corecta a unui generator de curent, pot exista situatii in care ai nevoie de sprijinul unor specialisti. Sunt mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona un generator de curent. Trebuie sa ai in vedere ca generatorul de curent sa fie al unui producator cu reprezentanta in Romania pentru a nu avea, ulterior, probleme cu gasirea pieselor de schimb, pretul sa reflecte calitatea produsului, modelul sa fie unul care sa raspunda in totalitatea nevoilor tale, etc.

Daca esti in cautarea unui generator cu pornire automata, Electro Exim vine in sprijinul tau cu mai multe modele de generatoare de curent cu pornire automata, de la producatori cu renume si, mai ales, cu reprezentanta in Romania.

Compania Electro Exim iti pune la dispozitie si variantele de generatoare second  sau generatoare in rate, astfel ca tu poti cumpara, fara griji financiare, un generator de curent bun, performant, de la un producator renumit, la un cost foarte bun.

Despre Electro Exim

Electro Exim este o companie privata, ce desfasoara servicii de export-import in domeniul productiei, transmisiei si distributiei de energie electrica. In Romania, principala activitate a companiei consta in importul si vanzarea de generatoare de curent, activitate pe care echipa Electro Exim s-a axat incepand cu anul 2006. In domeniul generatoarelor de curent, compania Electro Exim ofera gama completa de servicii care sa sustina in cel mai eficient mod necesitatile clientilor nostri.

Astfel, echipa Electro Exim pune la dispozitia clientilor si partenerilor servicii de vanzari generatoare de curent noi si second hand si servicii de inchirieri generatoare. Sunt asigurate, de asemenea, si servicii de mentenanta sau reparatii la generatoarele peste 8 kVA, impreuna cu comercializarea pieselor de schimb si a consumabilelor tot pentru aceasta gama de generatoare.