Siguranta la locul de munca trebuie sa existe indiferent de activitatea desfasurata

A-ti desfasura activitatea in conditii de siguranta este principalul aspect pe care un angajator trebuie sa-l aiba in vedere. Indiferent de domeniul de activitate al unei companii, exista riscuri la care angajatii sunt supusi zi de zi. Fara a respecta normele SSM (securitate si sanatate in munca), sansele unei activitati bine desfasurate scad.

Angajatii trebuie sustinuti nu doar financiar, ci si moral sau fizic. Mai mult decat atat, angajatii petrec mai mult timp la locul de munca decat acasa, iar riscurile sunt cu atat mai mari cu cat se ia in calcul si timpul petrecut de acasa spre locul de munca. Un angajator atent este un angajator corect. Atentia unui angajator se rezuma la a-i oferi angajatorului sprijinul de care are nevoie pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii, adaptate normelor SSM si postului / jobului. Chiar daca activitatea unui angajat nu inseamna sa fie supus unor riscuri, sa lucreze cu materiale periculoase sau cu utilaje cu gabarit mare, normele SSM si serviciile de protectia muncii trebuie desfasurate conform legilor in vigoare.

In cazul in care aveti nevoie de servicii de protectia muncii in Cluj, va invitam sa ne contactati la adresa de email contact@protectia-muncii-cluj.ro si venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii personalizate, adaptate, inainte de orice, nevoilor dumneavoastra. Ne gasiti si la numarul de telefon 0740-518-115 pentru mai multe detalii legate de paleta noastra de servicii (gestiunea deseurilor, RSVTI, SSM, cercetarea accidentelor de munca, evaluarea riscurilor, etc.).