Calatoreste spre Marea Britanie in deplina siguranta

De la inceputul anului 2014, piata locurilor de munca din Anglia s-a deschis si pentru romani. Desi britanicii s-au speriat la inceput ca romanii vor „invada” Regatul, pana la urma s-au impacat cu ideea ca romanul nu vine la ei pentru ajutor social si este mult mai competent si mai preocupat de sarcinile sale decat un englez de-al lor. In Romania, lucrurile merg din ce in ce mai rau, asa ca emigrarea inspre Marea Britanie e o solutie de compromis.

Daca v-ati hotarat deja si ati gasit un loc de munca in Regat, singurul lucru pe care trebuie sa-l mai puneti la punct este Transport persoane Cluj Londra, in conditiile in care sunteti din Cluj sau din orase apropiate, dar nu e o conditie pe care trebuie sa o indepliniti neaparat. DAVID-TRANS are curse saptamanale de Transport persoane Cluj londra cu autocare noi, verificate periodic si cu soferi experimentati, confortabile, cu aer conditionat si o atmosfera relaxanta. In drumul spre Anglia se pot vedea mai multe tari si orase, se pot face economii pe care le veti putea folosi sa cumparati cadouri si suveniruri pentru cei dragi. De asemenea, se pleaca din orasul tau, nu trebuie sa te duci cu bagajele pana la aeroport, iar calitatea Transport persoane Cluj londra este superioara celei cu avionul. In orice anotimp v-ati duce, in Ungaria vi se va oferi o masa calda din partea firmei, autocarele vor fi mereu intretinute si foarte curate, iar stabilirea in orase ca Londra, Manchester sau Liverpool poate fi si mai usoara pentru ca transportatorul asigura debarcarea pasagerilor fix la adresa dorita.

Puteti face si mai multe economii daca prindeti ofertele cu reduceri pentru tineri, 10 euro, si copii, 20 de euro. Clientii fideli, adica pasagerii care au mers cu DAVID-TRANS cel putin de doua ori, au parte si de suprize. In masina se poate lua gratuit un bagaj, in cala alte doua, tot gratuit. Pentru rezervari nu ezitati sa sunati la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau sa dati un simplu e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.