Last minute in Zell am See pentru 200 de euro

Cum Zell am See este situata in raza a doua aeroporturi importante din Austria (Salzburg si Munchen) turele scurte de ski sau snowboard in statiune sunt extrem de la indemana schiorilor. Fara sa mai punem la socoteala si preturile foarte avantajoase in Zell am See, mai ales daca vorbim despre ofertele last minute, in general acestea fiind favoritele schiorilor de tura.

Preturile pentru oferte ski Zell am See de trei zile, de tipul last minute pornesc de la 200 de euro pentru trei zile de cazare in pensiuni cu conditii foarte bune si mic dejun inclus, si 253 de euro pentru cazare si demipensiune. Oferta nu poate fi altfel decat atragatoare, daca mai adaug si ca acest pret include un ski pass de 3 zile pentru toate ski lifturile si telecabinele din zona Zell am See – Kaprun, dar si un voucher de 15 euro pentru o scoala de ski, oricare din raza acestor doua statiuni. In timp ce oferta last minute este valabila in perioadele 11 octombrie – 22 decembrie, 10 ianuarie – 2 februarie sau 25 aprilie – 1 iunie, voucherul pentru scoala de ski este valabil doar intre 15 decembrie si 12 aprilie. In plus, pentru inchirierea de skiuri timp de trei zile, platesti numai pentru doua zile.

Daca oferta minima pentru un last minute de trei zile porneste de la 200 de euro, preturile pot ajunge si pana la 553 de euro pentru un hotel de cinci stele, cazare trei zile si demipensiune. O oferta medie, pentru cazare trei zile in hotel de 4 stele cu demipensiune poate fi intre 268 si 373 de euro.

Accesul in statiune este foarte usor, Zell am See fiind amplasat la 80 de km de aeroportul W. A. Mozart din Salzburg si la 200 km de aeroportul din Munchen, ambele destinatii accesibile din Romania.