AVE Hotel- hotel la un pret avantajos

Cu totii stim cat este de greu sa gasesti un hotel la un pret avantajos sau macar corect. Insa, am descoperit in Bucuresti, hotelul care indeplineste aceasta exigenta. Desi, cele doua hoteluri AVE, Vila Parlament si Hotel Victoriei, sunt situate in zona centrala a Bucurestiului, preturile nu sunt exagerate asa cum te-ai fi asteptat. Dimpotriva, preturile sunt optime, iar caliateta serviciilor este excelenta.

AVE Hotel te va rasfata cu un stil rustic-mediteranean, cu o gradina pentru relaxare, si camere spatioase cu un design rafinat. Aici vei gasi Bucurestiul domol si lin de altadata, departe de traficul infernal. Tot aici se imbina perfect ambianta unei pensiuni sofisticate, rustice mediteraneene cu aerul mereu primitor de pe taramul romanesc.

AVE Hotel Victoriei va astepta in spatii amenajate cu gust, un loc special de relaxare, cu dotari business, un boutique hotel la standarde de 4 stele si tarife de 3 stele. Restaurantul din incinta ascetui hotel va asteapta si el cu meniuri gustoase, si seri special organizate pentru clienti. Astfel cei care sunt incantati de seri cu karaoke si premii se vor bucura sa au trecut pragul acestui hotel. Insa oricare din cele doua locatii ati alege-o aveti garantata o servire ireprosabila. Toate camerele dispun de aer conditionat, internet, televizor LCD, baie cu jacuzzi si hidromasaj, mini bucatarie. Pe langa acestea aveti si cateva facilitati gratuite: transportarea si depozitarea bagajelor, primirea si transmiterea mesajelor, room service, informatii turistice si culturale, informatii privind orarul mijloacelor de transport, pastrarea obiectelor de valoare, rezervari bilete de avion sau tren.

Preturile avantajoase si cazarea in cele mai bune conditii au adus hotelului un feed-back foarte bun din partea clientilor. Daca vrei sa vezi parerile lor intra pe site-ul de prezentare al hotelului. Tot acolo vei putea afla informatii suplimentare despre fiecare spatiu pentru cazare si cele mai noi oferte ale hotelului.