Cum scapam de vergeturi? Sfaturi, solutii si tratamente antivergeturi

Vergeturile apar din cauza lipsei elasticitatii pielii la nivel mai profund decat epiderma. Vergeturile apar in urma nasterilor, in urma slabirilor si ingrasarilor repetate, in urma unor probleme medicale cu glanda tiroida, etc. Oricare ar fi cauzele aparitiei vergeturilor, acestea sunt inestetice si orice posesoare a lor doreste sa le elimine complet. Exista tratamente antivergeturi care fac minuni, insa acestea trebuie alese in functie de gradul problemei, in functie de anumiti factori care au condus la aparitia lor etc.

Daca si tu te afli in cautarea unui tratament minune impotriva vergeturilor, sa stii ca exista creme profesionale antivergeturi, care iti garanteaza rezultate rapide si de durata. Este adevarat ca multe cosmetice antivergeturi promit rezultate spectaculoase, insa acestea intarzie sa apara. Daca ai dat deja peste astfel de produse, orienteaza-te catre produse mai de calitate, profesionale care sa nu-ti mai ofere surprize neplacute, chiar daca pretul este un pic mai mare.

In magazinul de cosmetice profesionale Store.IrinaReisler.ro vei gasi numeroase solutii salvatoare in lupta cu vergeturile. Creme, geluri, solutii sub forma de seruri... toate te ajuta sa lupti eficient impotriva vergeturilor. Marea majoritate a produselor antivergeturi prezente in Store.IrinaReisler.ro previne si trateaza vergeturile, conferind elasticitate pielii. Daca esti gravida si te temi ca nu poti folosi cosmeticele in timpul sarcinii, in Store.IrinaReisler.ro gasesti creme antivergeturi ce pot fi folosite cu incredere in toate trimestrele de sarcina.

Un rol esential in lupta cu vergeturile il are si alimentatia. Inainte de toate, daca aveti vergeturi corpul trage un semnal de alarma ca are nevoie de antioxidanti. E vorba atat de cei din legume si fructe proaspete, cat si de vitaminele uleioase, de exemplu vitamina A sau E pe care le gasiti in peste, unt natural sau organe de animal tanar.

O alimentatie bazata pe fructe si legume scade cu 50% riscul aparitiei vergeturilor. In schimb, daca mancati preponderent alimente super industrializate veti fi predispusa vergeturilor. Gasiti un echilibru in alimentatie, acesta din urma ajutandu-va sa va mentineti pielea si corpul sanatoase si puternice.