Aspirator robot, eficienta maxima pentru o curatenie perfecta

Traim in era vitezei, iar treburile casnice devin din ce in ce mai greu de indeplinit. Din aceste motive, tehnologiile moderne aduc pe piata un aspirator robot, aspirator care face curat singur si visul fiecarei gospodine. Pe piata romaneasca aceste aspiratoare robot au aparut inca din 2002, insa numarul modelelor si al marcilor a crescut considerabil, in prezent.

Un aspirator robot poate inlocui matura, aspiratorul si mopul, astfel, daca ar fi sa facem o clasificare a asiratoarelor robot putem vorbi de aspirare uscata, curatare umeda si aspiratoare robot hibride care au atat functie de aspirare cat si de mop. Acestea sunt tipurile de aspiratoare dedicate uzului casnic. Pentru exterior exista aspiratoare automate pentru curatarea piscinelor si curatarea jgheaburilor. Principala functie pe care o au aceste aspiratoare este curatarea prafului, curatarea cu apa, ceea ce inseamna ca actioneaza ca un mop. Toate aceste tipuri de aspiratoare sunt dotate cu un sistem de senzori care le ajuta in detectarea obstacolelor si ocolirea acestora. Astfel, nu trebuie sa va intrebati ce se intampla cu aspiratorul daca ajunge la vreun prag sau in fata unei scari. Va sti singur cum sa le ocoleasca astfel incat sa-si continue traseul pentru finalizarea suprafetei de curatat. Fiind dotati cu acumulatori reincarcabili, acesti vor reveni singuri la baza pentru reincarcare. In cazul unui model mai avansat, acesta poate detecta singur suprafata de curatare si pentru zone cu murdarie mai mare, poate insista mai mult.In cazul modelelor care au functie de mop exista rezervoare separate de apa murdara si apa curata, astfel incat curatarea suprafetelor se va face cu apa curata. Exista functii de programare a inceperii programului de curatenie, un lucru ideal in cazul in care dorim ca atunci cand ajunge acasa sa gasim casa curata si improspatata.

La unele produse exista si un dispozitiv de dispersie automata de parfum. Nici in ceea ce priveste accesoriile, aspiratoarele robot nu sunt inferioare fata de modelele traditionale: perii, filtre, panze, substante de curatare..pot fi achiztionate din magazinele specializate in vanzarea de aspiratoare robot. In cazul in care sunteti interesat de achizitionarea unui aspirator robot, puteti apela cu incredere la Roboutique, magazin online in cadrul caruia veti gasi numeroase modele de aspiratoare robotizate